06.05.2021

TOKAT MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇEVRİMİÇİ KADİR GECESİ PROGRAMI DÜZENLEYECEK

Tokat Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından 08 Mayıs Cumartesi'ni Pazar'a  bağlayan gece "Kadir Gecesi" olması münasebeti ile gençlere ve vatandaşlarımıza yönelik “Kadir Gecesi Özel Programı”  düzenlenecek.Saat 22:00’ da başlayacak program Tokat Müftülüğü Facebook adresinden canlı yayınlanacak.

Takyeciler Camii İmam Hatibi Halit Sert,Alipaşa Camii Müezzin Kayyımı Okan SAĞDIÇ ve Ulu Camii Müezzin Kayyımı Bilal AL’ın Kur’an tilaveti, ilahi ve kasideler ile katkı sunacağı programda sohbeti ve okunan hatimlerin duasını İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU yapacak.

Yapılacak programla ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU, "Kur’an-ı Kerimin ifadesiyle bin aydan daha hayırlı olan ve tan yerinin ağarmasına kadar rahmet ve esenliğin kainatı kuşattığı bir Kadir gecesine daha kavuşmanın sevincini bütün kardeşlerimizle birlikte yaşıyoruz. 08 Mayıs Cumartesi'ni Pazar'a  bağlayan geceyi Kadir gecesi olarak hep beraber idrak ve ihya edeceğiz.
     Bu gecenin feyz ve bereketinden azami bir şekilde istifade etmenin yollarını arayacağız.
 Baştan sona bir af gecesi olan Kadir Gecesinde Yüce Allah’ın affından yararlanmak için kullar olarak bizler de birbirimizi affedeceğiz.
  Bu vesileyle Tokatlı bütün gençlerimizin ve vatandaşlarımızın Kadir Gecesini en kalbi duygularımla kutlar,programımıza tüm  kardeşlerimizin iştirak etmelerini bekleriz." açıklamalarında bulundu.