15.07.2021

İL MÜFTÜMÜZ GAZİ VE ŞEHİT DERNEKLERİNİ ZİYARET ETTİ

İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU, İlimizde bulunan Türkiye Muharip Gaziler Derneği ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneklerini ziyaret etti.
İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU ziyaret esnasında yaptığı konuşma da
"15 temmuz gecesi vatan sevgisinin sınandığı bir geceydi. Milyonlarca vatansever sokaklara aktı, onlara katılamayanlar sabaha kadar duaya durdu. 249 can vatan uğruna şehadet şerbetini içti. Binlerce de gazimiz oldu. Direniş destanı, Fetö terör örgütünü alaşağı etti. Kurtuluş Savaşını ve Çanakkale Destanını yazan imanlı, cesur bir milletin evlatlarının, topla tüfekle korkutulamayacağını bir kere daha ispatlayan 15 Temmuz kahramanları, o gece hem Fetö’ye hem de onların arkasındaki güçlere muhteşem bir mesaj vermişlerdi.
Hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, hürmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize ve değerli ailelerine minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernekleri yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU'ya teşekkür etti.