20.07.2021

TOKAT MÜFTÜLÜĞÜNDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Kurban Bayramı vesilesi ile İl Müftülüğünde bayramlaşma programı düzenlendi.
Müftülük makamında düzenlenen bayramlaşma programına İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU, İl Müftü Yardımcıları Mustafa ÖZDEMİR,Cabir ÇELİK ,Haydar HÜYÜK ve daire personeli katıldı.
Bayramlaşma programında konuşan İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU, “Bayramlar, sevinçlerin paylaşıldığı, kalplerin yumuşadığı, günahların bağışlandığı, akraba ve komşuların ziyaret edildiği, hediyeleşme ve ikramların cömertçe yapıldığı, kardeşlik duygularının pekiştiği müstesna günlerdir. Bayramda yaşadığımız birlik, beraberlik ve kardeşlik atmosferinin bundan sonra da devam etmesini diliyorum. Sevinç günlerimizin hüzün günlerine dönüşmemesi için Bayram nedeniyle memleketlerine gidecek personelimiz ve bütün halkımızdan araç kullanırken dikkatli olmalarını,trafik kurallarına uymalarını özellikle istirham ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı tebrik ediyor,Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, daha nice nice bayramlarda buluşmak temennisiyle sevgiler ve saygılar sunuyorum” dedi.
Daha sonra İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU, tüm personelle tek tek bayramlaşarak çikolata ikram etti.