27.07.2021

İL MÜFTÜSÜ ABDULLAH PAMUKLU YENİ ATANAN İL EMNİYET MÜDÜRÜ VE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Tokat İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU, Tokat İl Emniyet Müdürü olarak atanan Armağan Adnan ERDOĞAN'a ve İdare Mahkemesi Başkanı Şükrü CESUR’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete, İl Müftü yardımcıları Mustafa ÖZDEMİR,Haydar HÜYÜK ve Halime  BAYRAM da eşlik etti.

İl Müftüsü PAMUKLU, Emniyet Müdürü Armağan Adnan ERDOĞAN ve İdare Mahkemesi Başkanı Şükrü CESUR’a yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü ERDOĞAN, halkın huzuru için mesai gözetmeksizin vatandaşların hizmetinde olduklarını söyledi.

İl Müftü PAMUKLU ise; "Kurumumuz ve dualarımızla Emniyet Teşkilatımızın yayındayız. İl Müftülüğümüz ile Emniyet Müdürlüğümüzün koordinasyon içerisinde başarılı görevler icra edeceğine yürekten inanıyorum.Yeni müdürümüze çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.