08.10.2021

VEFAT EDEN DİN GÖREVLİLERİ TOKAT ALİ PAŞA CAMİİNDE DUALARLA ANILDI

Tokat Müftlüğü tarafından 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası olması münasebetiyle kuruma emeği geçmiş ve vefat etmiş din görevlileri için Tokat Ali Paşa Camiinde öğle namazı öncesi “Hatim ve Dua Programı” düzenlendi.

Düzenlenen programa İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik, Meydan Camii İmam-Hatibi Aydın Aktaş, Ali Paşa Camii Müezzin-Kayyımı Okan Sağdıç, Şehitler Camii Müezzin-Kayyımı Ahmet Hüdai Karakuran ve birçok cami cemaati katıldı.

Şehitler Camii Müezzin-Kayyımı Ahmet Hüdai Karakuran’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Meydan Camii İmam-Hatibi Aydın Aktaş ve Ali Paşa Camii Müezzin-Kayyımı Okan Sağdıç’ın okuduğu mevlit-i şerif ve kaside ile devam etti.

Kur’an-ı Kerim tilavetlerinin ve mevlid-i şerifin akabinde İl Müftü Yardımsıcı Cabir Çelik, camilerimize geçmişten günümüze kadar hizmet etmiş ve aramızdan ayrılmış din görevlilerimiz, cami cemaatimiz ve camilerimizin imarında büyük emekleri olan hayırseverler için okunan hatm-i şeriflerin duasını yapmasının ardından program sona erdi.