11.10.2021

TOKAT KYK GAZİ OSMAN PAŞA YURDUNDAN İL MÜFTÜSÜ ABDULLAH PAMUKLU’YA ZİYARET

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında, Tokat KYK Gazi Osman Paşa Yurdu Müdürü Ömer Meletlioğlu, Manevi Rehberlik ve Danışmanı Abdulkadir Yıldız ve beraberindeki üniversite öğrencileri İl Müftüsü Abdullah Pamuklu’yu makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Tokat Kyk Gazi Osman Paşa Yurdu Müdürü Ömer Meletlioğlu ve Manevi Rehber ve Danışman Abdulkadir Yıldız: “ Camilerimiz İslam aleminde çok önemli yer tutmaktadır. Necip milletimizde geçmişten günümüze cami ve mescitlerin yapılmasına ve değerlerimizin yaşatılmasına büyük önem vermektedir. Tabi ki cami denince akla, toplumun örnek şahsiyetleri, ibadet başta olmak üzere her türlü eğitim ve öğretim faaliyetlerinde büyük emekleri olan din görevlilerimiz geliyor. Yurtlarımızda gerçekleştirdiğimiz manevi rehberlik ve danışmanlık faaliyetleri, sosyal etkinlikler ve dini bilginin sahih öğretilmesi noktasında belirli aralıklarla üniversite bünyemizde açtığımız kurslarımız bunun en güzel örneklerindendir. Bu bağlamda İslam dinini sahih kaynaklardan öğrenme noktasında büyük emekleri olan başta sizler olmak üzere bütün din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlu olsun, üniversitemiz öğrencilerimize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, Tokat KYK Gazi Osman Paşa Yurdu Müdürü Ömer Meletlioğlu, Manevi Rehberlik ve Danışmanı Abdulkadir Yıldız ve beraberindeki üniversite öğrencilerine, haftanın önemine binaen gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Ziyaret üniversite öğrencilerinin İl Müftüsü Abdullah Pamuklu’ya çiçek takdimi ile sona erdi.