15.01.2022

NİKSARLILAR SABAH NAMAZINDA KEŞFİ CAMİİ'NDE BULUŞTU

Tokat İl Müftülüğü ve İl Gençlik Koordinatörlüğü tarafından 15 Ocak Cumartesi Niksar Keşfi Camii'nde sabah namazı buluşması düzenlendi.

Düzenlenen programa İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik, Niksar İlçe Müftüsü İlhami Şahin, İl Gençlik Koordinatörü Semih Öğrünç, İmam-Hatip Veysel Kılıç, Adem Demir, Harun Çal, Niksarlı vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Namaz öncesi İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik sohbet ederek katılımcılara önemli mesajlar verdi. Daha sonra Tokat Şehitler Camii İmam-Hatibi Adem Demir sabah namazını kıldırdı.

Tesbihat ve zikir programı, Ahmetağa Camii İmam-Hatibi Harun Çal'ın ilahileriyle başladı. Ardından İl Gençlik Koordinatörü Semih Öğrünç tesbihat ve zikir yaptı. Tokat Ali Paşa Camii Müezzin-Kayyımı Okan Sağdıç kaside ve aşr-ı şerif okudu. TOGÜ Kampüs Camii İmam-Hatibi Veysel Kılıç'ın duayı yapmasının ardından program sona erdi.

Program cami çıkışında yapılan kahvaltı ikramı ile sona erdi.