17.01.2022

TDV TOKAT KADIN VE GENÇLİK KOLLARI İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER İÇİN KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLEDİ

Türkiye Diyanet Vakfı Tokat Kadın ve Gençlik kolları tarafından ihtiyaç sahipleri ve İdlib'deki savaş mağduru aileler için “Yeryüzünde İyilik Hakim Oluncaya Kadar Yolun İyilik Olsun” sloganıyla yardım amaçlı kahvaltı programı düzenlendi.

Program, Özel İdare Camii İmam Hatibi İshak Saygılı tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından sinevizyon gösterisi ve ilahiler ile devam etti.

Yoğun ilgi gören hayır kahvaltısında İl Müftüsü Abdullah Pamuklu; “Tokat’ta TDV Tokat Kadın ve Gençlik kolları kuruldu. Bu tür faaliyetlerle ihtiyaç sahibi ailelerin her daim yanlarında olacağız. Kahvaltıdan elde edilen gelir, ihtiyaç sahiplerine ve Suriye İdlib bölgesindeki ihtiyaç sahibi ailelere alınacak kışlık bot ve mont ve un alımı için harcanacak. Bu vesileyle bu organizasyonun hazırlanmasında büyük emeği olan İl Müftü yardımcısı Halime Bayram’a ve emeği geçen tüm personelimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Program, hayırseverlere plaket takdim edilmesi, emekli Müftü Selahattin Şanver'in yapmış olduğu dua ile sona erdi. Ayrıca 4-6 yaş Kur'an kurslarımızdaki öğrencilerimiz “Dürüst Bakkal” etkinliklerinden elde ettikleri geliri ve oyuncakları kampanya kapsamında teslim etti.