19.01.2022

TOKAT’TA HUZUR DERSLERİ BAŞLADI

Diyanet İşleri Başkanlığının talimatları doğrultusunda,tanışmak, gönül birliğinin sağlanması, birlik ve beraberliğin tesis edilmesi maksadıyla Türkiye genelinde hayata geçirilen “Huzur Dersleri” projesi kapsamında hanımlar bir araya geliyor.

Diyanet İşleri Başkanı Sayın Ali Erbaş'ın eşi Seher Erbaş Hanımefendinin önderliğinde bütün illerde başlatılan ‘Huzur Dersleri’ projesi, Tokatta da İl Müftüsü Abdullah Pamuklu’nun eşi Göksel Pamuklu Hanımefendinin koordinesinde başlatıldı.

Toplantı, kurum amirlerinin eşleri, il müftü yardımcısı, İl Müftü Yardımcılarının eşleri ve İl vaizlerinin katılımıyla Belediye sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.

Tanışma ve kahvaltı ikramı ile başlayan toplantı, Göksel Pamuklu Hanımefendinin ‘Huzur Dersleri’ Projesi hakkında katılımcıları bilgilendirmesi ile devam etti. Göksel Pamuklu,

gerçekleştirdiği konuşmasında Diyanet İşleri Başkanlığı’nın her alandaki faaliyetlerinden toplumun haberdar edilmesinde ve bilinç kazandırılmasında Diyanet çalışanları ve aileleri olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmemizin öneminden söz ederek, katılımcılara teşekkür etti. Ardından Tokat vaizi Elif Onay ders yaparak katılımcılara önemli mesajlar verdi.

Dersten sonra İl Müftü Yardımcısı Halime Bayram'ın yaptığı dua ile program sona erdi.