21.01.2022

TOKAT İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR.ÖNER NERGİZDEN İL MÜFTÜSÜ ABDULLAH PAMUKLU’YA İADE-İ ZİYARET

Tokat İl Sağlık Müdürü Dr.Öner Nergiz, İl Müftüsü Abdullah Pamuklu’yu makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette İl Müftüsü Abdullah Pamuklu: “ Kurumlararası işbirliğine önem veriyoruz. Çeşitli kurumlarla olduğu gibi sağlık kuruluşlarında da din görevlilerimiz görev almakta, hastaların zor zamanlarında onlara manevi danışmanlık yapmaktadırlar. Projelerimizin gerçekleşmesi noktasında vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, Tokat İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Nergiz’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.