27.05.2024

HACI NACİYE AKSOY 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU KAPANIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Hacı Naciye Aksoy 4-6 yaş Kur'an Kursunda okuyan öğrencilere yönelik kapanış programı 600 Evler Camii’nde  gerçekleşti.

Program öğrenciler tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda konuşan İl Müftüsü Esat Yapıcı; "Bu programın gerçekleşmesine vesile olan ve yavrularımıza büyük emek veren Kur'an kursu öğreticilerimize ve bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan değerli velilerimize teşekkür ediyorum. Biliyoruz ki yavrularımız burada sadece Kur'an-ı Kerim okumayı öğrenmiyor, aynı zamanda geleceklerini şekillendirerek dinine, vatanına ve milletine bağlı bireyler olarak yetişmeleri için gerekli donanımları kazanıyor. Bu süreçte Allah sevgisini, Peygamber sevgisini kazanıp milli ve manevi değerlerimizi özümseyerek büyüyen öğrencilerimizi tebrik ediyor, onları yetiştiren özverili öğreticilerimize ve ailelerine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Program öğrenciler tarafından okunan ilahiler ve sergilenen gösteriler sonrasında hediye takdimi ile sona erdi.