29.11.2018

ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI

İl Müftülüğümüz 24 Kasım  Öğretmenler günü münasebeti ile  İlimiz merkezinde görev yapan, her yaştan insana öğretmenlik yaparak onlara Kur’an öğretimini gerçekleştiren Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik bir program tertip etti. 26 Kasım Pazartesi günü saat 15:00’ da başlayan programa, İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, İl Müftü Yardımcıları ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı. Kur’an tilaveti ile başlayan program İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili’ nin günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşma ile devam etti.

Yoğun programı sebebiyle programa katılamayan Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı Kur’an Kursu Öğreticilerimize hediye kitap göndererek dilek ve temennilerini iletti. Ayrıca İl Müftülüğümüz tarafından görevlilerimize hediye takdiminin yapıldığı program dua ve temennilerle sona erdi.