29.11.2018

2018-2019 UMRE PROĞRAMI ÇERÇEVESİNDE TOKAT İL MÜFTÜLÜĞÜNE KAYIT YAPTIRAN UMRECİLERİNİ DUALARLA KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLADI

Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Tokat İl Müftülüğümüzün organizasyonu Umre ibadetlerini ifa etmek üzere kutlu yolculuğa çıkan umreciler Tokat otobüs terminalinde 28.11.2018 tarihinde saat 19:00 da düzenlenen programla kutsal topraklara uğurlandılar.
Uğurlama programı Kur an-ı kerim tilaveti ile başladı. İl Müftüsü Ömer Faruk BİLGİLİ umrecilere yönelik yapmış olduğu konuşmada, yüce Allah’ın misafiri olarak yola çıkacaklarını, oraya ibadet için gittiklerini, kutsal beldelerde geçen günleri en iyi şekilde değerlendirmelerini, oradaki kıymetli vakitlerini tavaf ederek, namaz kılarak, Kur’an okuyarak, geçirmeye çalışmalarını istedi.
İl Müftü yardımcısı Ünal TAN’ın yapmış olduğu uğurlama duasının ardından umrecilerimiz tekbirler ve salâvatlarla kutsal topraklara uğurlandı.