08.12.2018

DİYANET CAMİ EVLERİ ÖĞRENCİLERİYLE İKİNCİ BULUŞMAMIZ

İlimizde cami cemaatinin katkılarıyla, müftülüğümüzün denetim ve gözetimi ile devam eden üniversite öğrencilerine yönelik “Diyanet Camii Öğrenci Evleri”  proje kapsamında evlerimizde kalan öğrencilerimizle 08.12.2018 tarihinde Belediye Sosyal Tesislerinde kahvaltılı toplantı yapıldı.
Programa onur konuğu olarak  Tokat Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Dr. Aydın TURHAN da katıldı. Tolantı, İl Müftüsü Ömer Faruk BİLGİLİ, Müftü Yardımcı ları Ünal TAN ,Mustafa ÖZDEMİR ve Cabir ÇELİK’ in katılımlarıyla gerçekleşti.
Toplantıda İl Müftümüz Ömer Faruk BİLGİLİ ve Başsavcımız Dr. Aydın Turhan öğrencilere hitap etti: “sizler geleceğimizin teminatı ve ailelerinizin bize emanetisiniz. Kendinizi en iyi bir şekilde yetiştirip devlete ve millete hizmet etmeniz en büyük arzumuzdur.  İl Müftülüğünü ve il Müftümüzü bu hayırlı hizmetten dolayı teşekkür ediyorum diyen Başsavcı Turhan, öğrencilik yıllarının en iyi bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Mesleki tecrübelirini de aktaran Turhan, öğrencilerimize başarılar dileyerek konuşmalarını tamamladı.
Program hayır dua ve temennilerle sona edi.