31.12.2018

KUR’AN KURSU ÖĞRETİCİLERİ “YEMENE SESSİZ KALMA” DEDİ

Tokat İl Müftülüğüne bağlı olarak görev yapan Kur’an Kursu Öğreticileri Yemen’de yaşanan savaş ve insani krize çözüm noktasında destek olmak amacıyla 19.12.2018 tarihinde Özel İdare ye ait tesislerde kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.Vali Yardımcısı Sayın Mehmet SÜLÜN, Jandarma Komutanı Hidayet ARIKAN, İl Müftümüz Ömer Faruk BİLGİLİ, İl Sağlık İl Müdürü Op. Dr. Ahmet SÜMBÜL, Aile Çalışma Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut ÖZDEMİR, İl Özel İdare Genel sekreter Yardımcısı Saffet GÜNGÖR, İl Milli Eğitim Müdürü Murat KÜÇÜKALİ, İl Gençlik Spor Müdürü Cemil ÇAĞLAR, İl Ticaret Müdürü Ali Osman SAKAR ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı Programda konuşan İl Müftümüz Sayın BİLGİLİ, Anadolu insanının vefasına ve duyarlılığına dikkat çekti. Yemen’de yaşanan insanlık dramına dur demek için gayret gösteren Kur’an Kursu Öğreticilerine teşekkür ederek konuşmalarını tamamladı.
Vali Yardımcısı Sayın Mehmet SÜLÜN de konuşmalarında bu çalışmalarından dolayı il müftülüğü çalışanlarına  tebrik ve teşekkürlerini ileterek, memnuniyetlerini ifade etti.