02.01.2019

DİYANET CAMİ EVLERİ ÖĞRENCİLERİYLE ÜÇÜNCÜ BULUŞMAMIZ

İlimizde cami cemaatinin katkılarıyla, müftülüğümüzün denetim ve gözetimi ile devam eden üniversite öğrencilerine yönelik “Diyanet Camii Öğrenci Evleri”  proje kapsamında evlerimizde kalan öğrencilerimizle 01.01.2019 tarihinde Belediye Sosyal Tesislerinde kahvaltılı toplantı yapıldı.
Programa onur konuğu olarak  Tokat Belediye Başkanımız Sayın Av.Eyüp EROĞLU ve Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin KELEMCİ de katıldı. Tolantı, İl Müftüsü Ömer Faruk BİLGİLİ, Müftü Yardımcı ları Ünal TAN ,Halime BAYRAM ve Şube Müdürü Halit KARTAL’ın katılımlarıyla gerçekleşti.
Toplantıda İl Müftümüz Ömer Faruk BİLGİLİ ve Belediye Başkanımız  öğrencilere hitap etti: “sizler geleceğimizin teminatı ve ailelerinizin bize emanetisiniz. Kendinizi en iyi bir şekilde yetiştirip devlete ve millete hizmet etmeniz en büyük arzumuzdur.  İl Müftülüğünü ve il Müftümüzü bu hayırlı hizmetten dolayı teşekkür ediyorum diyen Başkan EROĞLU, öğrencilik yıllarının en iyi bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Mesleki tecrübelirini de aktaran EROĞLU, öğrencilerimize başarılar dileyerek konuşmalarını tamamladı.
Program hayır dua ve temennilerle sona edi.