07.02.2020

DİYANET TOKAT AİLE OKULU İLBAHAR DÖNEMİ BAŞLADI

Tokat Valiliğimizin himayesinde yürütülen Diyanet Tokat projesi kapsamında yapılan Aile Okulu programları başladı. 8 hafta boyunca sürecek olan programlar süresince "Ailem de Çocuk Var" "Teknoloji Çağında Aile Olmak " "Kur'an ve Sünnete Göre Aile Olmak" " Ailede Fıkhi Meseleler" "Sağlıklı Beslenme ve Helal Gıda" "Ailede İletişim Çevre Bilinci ve Tüketim Ahlakı" "Ailemde Sevgi Dili/ Merhamet Bilinci" konuları işlenecek.Açılış programı Ulu Camii Müezzin-kayyımı Bilal Al'ın Kur'an tilaveti ile başladı. Programda Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hazırlamış olduğu "Ailem" sinevizyonu gösterildi. Gaziosmanpaşa Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim görevlisi Faysal Arpaguş ve ekibi tarafından hazırlanan tasavvuf musikisi dinletisi yapıldı. İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili'nin "Ailem de Çocuk Var" konferansıyla program sona erdi.