16.04.2020

İMAM HATİP'TEN ÖRNEK DAVRANIŞ RACİ GÜDEK EVİNİ BİR EVSİZE BEDELSİZ TAHSİS ETTİ

Valiliğimizin himayesinde yürütülen "Derdi Dert Edilenler Projesi" kapsamında sosyal medya organlarında paylaşılan ve Vali Yardımcısı Yüksel Ünal tarafından Afganlı anne ve kızının durumunu İl Müftülüğümüze havale etti. İl Müftü Yardımcımız Halime Bayram ve görevli arkadaşlarımız yerinde görüp incelediler. Evin sahibinin verdiği birkaç eşyadan başka bir şey olmayan ana-kızın müftülüğümüz Çördük köyünde görev yapan imam hatip  Raci Güdek evini kira bedeli almadan tahsis etti. Vefa Sosyal Destek Grubu Din Görevlilerimiz tarafından evi döşenen F. İbrahimi yeni evine kavuşunca gözyaşlarına boğuldu. Din Görevlilerimize teşekkür eden Bayan  İbrahimi, azizi milletinizin azizliğini bir defa daha dünya şahit oldu dedi. Yardımsever halkımızın yardımlarıyla da bundan sonraki  ihtiyaçları karşılanacak olan İbrahimi, artık Türkiye Diyanet Vakfı Tokat Şubesi himayesinde kızıyla hayatını sürdürecektir.