18.04.2020

İYİLİK ELÇİLERİ ŞEHİT AİLE ZİYARETİNDE

14-20 Nisan Şehitler Haftası münasebetiyle İlimiz Müftülüğüne bağlı  Çubuklu Köyü Kur’an Kursu Öğreticisi Semra GÖKDERE ile Yatmış Köyü Kur’an Kursu Öğreticisi Yıldız GÖKÇEK Uğrak Köyünde ikamet eden Şehit Adem AKIN ve  Mahmutpaşa Mahallesinde ikamet eden Şehit Sinan BİLİR’in ailelerini ziyaret ederek İl Müftümüz Sayın Ömer Faruk BİLGİLİ’nin selamlarını ilettiler.

Manevi anlamda duygusal anların yaşandığı ziyaretten Şehit aileleri memnuniyetlerini dile getirdiler. Sosyal mesafe kuralına da riayet edilen  görüşmede Kur’an  Kursu Öğreticilerimiz şehitlerimizi ve şehit ailelerimizi hiçbir zaman unutmadıklarını her zaman yanlarında olduklarını belirterek  herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordular.

Şehit ailelerimiz için alınan hediyeler takdim edildikten sonra tüm şehitlerimizin aziz ruhları için Kur’an-ı Kerim okuyup dua ederek  ziyaretlerini sonlandırdılar.