08.06.2020

ERBAA ŞEHİDİNİ DUALARLA UĞULADI

Suriye’nin İdlib Bölgesinde yaralanan ve kaldırıldığı Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit olan Tankçı Sözleşmeli Er İsmail Anayurt için Erbaa İlçesi Büyük Camii’de sosyal mesafe kurallarına uygun olarak tören düzenlendi.

Cenazeye Vali Dr. Ozan Balcı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Adnan Ertem, İstanbul Mv. Zafer Sırakaya, Tokat Milletvekilleri Mustafa Arslan, Yusuf Beyazıt, Kadim Durmaz ve Yücel Bulut, Erbaa Kaymakamı Mustafa Temiz, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu,Tokat İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU, Erbaa Garnizon ve 48. Piyade Alay Komutanı P.Albay Ayhan Ocak, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, protokol üyeleri ile şehidin ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Şehit İsmail Anayurt'un cenazesi, evinde helallik alınmasının ardından Erbaa Büyük Camiinde İl Müftümüz  Abdullah PAMUKLU’ nun kıldırdığı cenaze namazı sonrası ebediyete uğurlandı.