01.07.2020

ŞEHİTLER CAMİİ İMAM HATİBİ HAFIZLARINI MEZUN ETTİ

Tokat Şehitler Camii İmam Hatibi Adem DEMİR iki yıl önce Dönemin      İl Müftüsü ve halen Diyanet İşleri Başkanlığı Gürcistan Tiflis Müşaviri olan Ahmet ERDEM önderliğinde büyük bir özveri ve gayretle başladığı hafız öğrenci yetiştirme projesinin meyvelerini toplamaya başladı.

2017 yılında tamamen kendi istek ve arzusu ile Hafız yetiştirmek için on öğrenci ile işe başlayan İmam Hatip Hafız Adem DEMİR’ in sekiz öğrencisi hıfzını tamamlayarak Hafızlık Belgelerini almaya hak kazanırken hafızlığını bitirememiş olan diğer iki öğrenci için eğitim süreci devam etmektedir.

Korona (Covid-19) nedeniyle İcazet Merasimi yapılamadığın dan  Evrensel Hafızlar Derneği Tokat Şubesi tarafından düzenlenen ve İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU, GOP Üniversitesi Yabancı diller Müdürü Doç.Dr. Fatih YILMAZ, GOP Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. FAYSAL ARPAGUŞ, Din Bilimleri AD. Öğretim Üyesi Dr. Kubatalı TOPCHUBAEV,  Mehmet Akif Ersoy Hafızlık Proje IHO Müdürü Kamil YUNAL’ ve Evrensel Hafızlar Derneği Tokat Şubesi Başkanı Veysal KILIÇ’ ın katılımlarıyla sosyal mesafe kurallarına da riayet edilerek yapılan mini bir törenle hafızlarımıza belgeleri takdim edildi.