03.07.2020

İL MÜFTÜMÜZDEN HAYIRSEVER VATANDAŞA TEŞEKKÜR PLAKETİ

İlimiz Müftülüğüne Bağlı İbn-i Kemal Kız Kur’an Kursumuzun iç kısmı yeniden boyanarak bir takım tadilatlar yapıldı ve hafızlık yapan öğrencilerimiz için daha sağlıklı, konforlu ve hijyeni sağlanmış bir ortam oluşturuldu.

Korona Virüs (Covıd-19) sürecinde Kursumuzun boş olmasını fırsat bilerek hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile tespit edilen bir takım eksiklikler giderildi ve tadilat yapılarak  bina iç kısmı tamamen boyanmak suretiyle  dezenfektasyon işlemleri de tamamlandı.

Yaklaşık olarak 50.000 ₺ civarında tahakkuk eden  tadilat masraflarının tamamının büyük bölümünü kendi imkanları ile ve bir kısmını da diğer hayırsever vatandaşlar aracılığı ile finanse eden Diyanet İşleri Başkanlığı Emekli Baş Müfettişi Ali ASAROĞLU hocamıza İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU tarafından Teşekkür plaketi takdim edildi.