14.10.2020

İL MÜFTÜMÜZ GENÇLİK KOORDİNATÖRLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

İl ve İlçe Gençlik koordinatörlerinin katılımıyla gençlik hizmetlerindeki verimliliği artırmak, hizmetlerde uygulama birliğini sağlamak, yapılacak program ve aktivitelerin planlamasında eşgüdümlü hareket etmek üzere gençlik koordinatörleri toplantısı 13.10.2020 tarihinde  Tokat İl Müftülüğünde gerçekleştirildi.

İl Gençlik Koordinatörü Semih Öğrünç’ün yapılacak faaliyetler ile ilgili sunumundan sonra,  İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU, milletimizin geleceğini kendilerine emanet edeceğimiz gençlere yönelik çeşitli hizmet  ve faaliyetleri belirli bir sistem  içerisinde  yürütülmesi gerektiğini belirterek,manevi danışmanlık ve dini rehberlik hizmeti kapsamında gerçekleştirilen bu çalışmalarda gençlerin, bilgi, ahlak, erdem, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmeleri hedefine odaklanmamız gerektiğini vurguladı.Gençlik koordinatörlerinin yaptıkları hizmetleri ve projelerini dinleyen İl Müftüsü PAMUKLU, gençlik koordinatörlerine yaptıkları bu güzel hizmetlerden dolayı teşekkür etti.