19.11.2020

YÖNETİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN İL MÜFTÜMÜZE ZİYARET

YÖNETİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İL MÜFTÜMÜZE ZİYARET

Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri genel Müdürü Mehmet BİLGİN ve  Yatırım Emlak ve Teknik Hizmetleri Daire Başkanı Özcan GÖKÇEBAY, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Kampusüne yapılması  planlanan Camii için incelemelerde bulunmak üzere İlimize ziyarette bulundular .

GOP Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Bünyamin ŞAHİN ve İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU ile bir araya  gelen Başkanlığımız  Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet BİLGİN,Üniversite yerleşkesine yapılması planlanan Camii için her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Daha sonra Tokat İl Müftülüğümüze gelerek İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU'yu makamında ziyaret eden BİLGİN  İl Müftümüz ile Tokat'ta yapılması planlanan yatırım hakkında iştişarede bulundu.

Ziyaretin sonunda İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU,yapılan ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek Başkanlığımız  Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet BİLGİN'e ve Yatırım Emlak ve Teknik Hizmetleri Daire Başkanı Özcan GÖKÇEBAY'a teşşekür etti.