04.01.2021

İL MÜFTÜMÜZ ABDULLAH PAMUKLU VE WEFA TEMSİLCİLERİNDEN ÖNEMLİ ZİYARETLER

Önemli bir yardım  projesi için İlimizde bulunan WEFA İnsani Yardım Organizasyonu Genel Sekreteri Cumali KELEŞ ve beraberindeki heyet İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundular. Heyet,önce Tokat Vali Yardımcısı Osman SARI’yı makamında ziyaret etti.Ziyarette yardım projesi konusunda bilgi paylaşımı yapıldı.Heyetin ikinci durağı Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Rektörü Bünyamin ŞAHİN  oldu.Son olarak Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU’nu makamında ziyaret eden Heyet, insanı merkeze alan yardım projelerinin önemine dikkat çekerek Türkiye Diyanet Vakfı Tokat Şubesi ile işbirliği içerisinde büyük bir organize gerçekleştirmenin kendilerini oldukça mutlu ettiğini ve Kurumların kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini ifade etti.