13.01.2021

İL MÜFTÜMÜZ RESİM YARIŞMASINDA İL BİRİNCİSİ OLAN ÖĞRENCİYİ ÖDÜLLENDİRDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünce düzenlenen “Göç ve Aile" temalı resim yarışmasında İl birincisi olan Samet Can Bulut ödülünü İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU'nun elinden aldı.
       Müftülük makamında düzenlen ödül töreninde İl Müftüsü PAMUKLU,
Diyanet İşleri Başkanlığımızın hizmet sunduğu kesimlerden biri olan göçmenler hakkında toplumsal farkındalığın artırılmasına ve göçmenler ile toplumumuz arasındaki sosyal uyuma katkıda bulunmak, göçmenlerin sahih dini bilgiyle buluşmalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlediği resim yarışmasının ülkemiz genelinde olumlu yansımaları olduğunu dile getirerek,bu tür görsel-sanatsal etkinliklerin kamuoyunun göç olgusunun olumlu/olumsuz yönlerine dikkatinin çekilmesine  ve toplumun temel yapı taşı olan, geleneğimizde çok önemli bir yer tutan aile kurumunun öneminin gündeme getirilmesine büyük katkılar sunduğunu ifade etti.
   İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU,yarışmaya Erbaa İlçesinden katılarak Tokat genelinde birinci olan lise öğrencisi Samet Can BULUT'u çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.
    Ödül töreninde öğrencinin babası Mustafa BULUT da hazır bulundu