04.03.2021

ENGELLİ YAVRUMUZA TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMI

Toplumun her kesimine hitap eden Diyanet İşleri Başkanlığımızın toplumsal projeleri kapsamında  İl Müftülüğümüz, sivil toplum kuruluşları ve halkımız arasında köprü olmaya devam ediyor. İl Müftülüğümüz Engelli Koordinatörlüğü aracılığıyla Engelliler Derneği Tokat Şubesinden temin edilen tekerlekli sandalye engelli kardeşimize evinde teslim edildi.
İlimiz Almus ilçesine bağlı Ormandibi köyünde ikamet eden 10 yaşındaki engelli kardeşimiz Hazal DARBAŞ’ın tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğu bilgisinin İl Müftülüğüne ulaşmasının ardından Engelliler Derneği Tokat Şubesi Başkanı Ali ARAS’la yapılan görüşme sonrası dernek tarafından temin edilen tekerlekli sandalye engelli kardeşimize evinde teslim edildi.Temin edilen tekerlekli sandalye, İl Engelli Koordinatörü Murat KAYA, Din Hizmetleri Uzmanı Kadir YÜCEL ve Engelliler Derneği Başkanı Ali ARAS’ın katılımıyla takdim edildi. İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU, yaptığı faaliyetlerle ve hizmetlerle devamlı engellilerin yanında duran, kurumlarla ve Müftülüğümüzle koordineli bir şekilde çalışan Engelliler Derneği Tokat Şubesi Başkanı Ali ARAS’a ve ekibine teşekkür etti.