05.03.2021

Mehmet Akif Ersoy Proje İmam Hatip Ortaokulu Danışma Kurulundan İl Müftülüğümüze Ziyaret

Mehmet Akif Ersoy Eğitimle Birlikte Hafızlık Proje İmam Hatip Orta Okulu Danışma ve  İstişare Kurulu üyeleri İl Müftülüğümüze ziyaret ederek, İl Müftümüzle projenin uygulanması ve fiziki imkanların nasıl artırılabileceği konusunda istişarede bulundular. İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU, Hafızlık Proje İmam Hatip okullarının ülkemiz ve Tokatımız için çok önemli olduğunu ve önemsediklerini ifade etti.Hafızlığa ilgi ve yeteneği olan çocukların bu okullara yönlendirilerek , örgün eğitimde yıl kaybıda yaşamadan, erken yaş avantajlarından yararlanarak kolay hafızlık süreci , sağlam ve kalıcı hafızlık eğitimiyle yetişerek ülkenin geleceğinin inşasında büyük bir yer alacaklarını ifade etti.Fiziki mekan sorunlarının ise önümüzdeki günlerde inş çözüme kavuşacağını temenni ettiğini ifade etti.  Büyük Alimleri yetiştiren Tokatımızda hemşehrilerimizin Hafızlık müesseseni yeniden ihya etmek ve Asrın ilim ve fikir adamlarını yetiştirmek için yapılacak tüm işlerde gayret göstereceklerine inancım tamdır dedi.