02.04.2021

TAYİNİ ÇIKAN İL MÜFTÜ YARDIMCIMIZ MUSTAFA ŞANVER’E VEDA

Yaklaşık 1.5 yıldan beri Tokat İl Müftü Yardımcısı  olarak görev yapan Mustafa ŞANVER’in  tayini Ankara’nın Etimesgut ilçesine çıktı.
İlimizde önce Almus ilçe Müftüsü, ardından Tokat İl Müftü Yardımcısı olarak görev yapan ve görev süresinde başarılı hizmetlerde bulunan Mustafa ŞANVER’in Ankara’nın Etimesgut ilçesine Müftü olarak tayininin çıkması dolayısıyla Tokat İl Müftülüğünde  Müftü Yardımcıları ve daire personelinin katılımıyla veda programı düzenlendi.
     Yaptığı güzel hizmetler ve din hizmetlerine sunduğu başarılı katkılardan dolayı İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU, Müftü Yardımcısı Mustafa ŞANVER’e teşekkür  ederek, günün anısına kendisine plaket verdi.
       Müftü Yardımcısı Mustafa ŞANVER, Alipaşa camiinde yaptığı Cuma vaazında Tokat’ta çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Helallik dileyerek sohbetin  sonunda cemaatle vedalaştı.