06.04.2021

TOKAT İL MÜFTÜLÜĞÜ AYLIK MUTAT TOPLANTISI UZUN BİR ARADAN SONRA RAMAZAN AYI GÜNDEMİYLE YAPILDI

Pandemi dolayısıyla uzun bir süre ara verilen Din Görevlileri aylık mutat toplantıları; 05.04.2021 pazartesi günü saat:10.00'da sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyularak yapıldı. Toplantı,İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU, Müftü yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz, İmam Hatipler ve Müezzin Kayyımların katılımıyla Karşıyaka Merkez Cami'inde gerçekleştirildi.
Karşıyaka Merkez Camii Müezzin Kayyımı Muttalip PAK’ın Kuran'ı Kerim tilaveti ile başlayan  toplantıya Merkez, kasaba ve köylerde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlar katıldı.Vatandaşlarımıza daha iyi din hizmeti vermek,etkin bir koordinasyon sağlamak ve hizmetlerde uygulamada birliği sağlamak amacıyla organize edilen toplantıda İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU, yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla alınması gereken tedbirler, zekatın önemi ve Başkanlığımızın talimatları hakkında bilgiler verdi.
Ayrıca, TDV hizmetleri hakkında sinevizyon sunumu  eşliğinde bilgiler veren İl Müftüsü PAMUKLU; İdlib'e yapılan 63 ev yardımı için büyük fedakarlık yapan bütün görevlilere teşekkür etti.