09.04.2021

"GENÇLİĞE DEĞER PROJESİ PERSONEL EĞİTİMİ" TOPLANTISI ONLİNE OLARAK YAPILDI

Tokat İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Gençliğe Değer Projesi seminer programı online olarak yapıldı. “Gençliğe Değer Projesi Personel Eğitimi" programı kapsamında eğitimlerimizin ilki olan  ''Diyanet İşleri Başkanlığı Gençlik Çalışmaları''  eğitim programı, Diyanet İşleri Başkanlığı  Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanımız  İdris YAVUZYİĞİT tarafından bütün personele yönelik olarak gerçekleştirildi.

Program İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU’nun açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında gençlik hizmetlerinin  önemi üzerinde duran İl Müftüsü PAMUKLU,gençlik koordinatörlerine ve gençlik hizmetinde bulunan din görevlilerine teşekkür etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı  Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanımız   İdris YAVUZYİĞİT ise, gençlik hizmetlerinde başarı sağlamanın yöntemleri üzerinde durarak işin başında ihlas samimiyet ve dertli olmanın geldiğini ifade etti.
Diyanet İşleri Başkanlığının Gençlik çalışmaları hakkında bilgi veren YAVUZYİĞİT,konuşmasında Başkanlığın yaptığı hizmetlerinin hayatın her safhasına yayıldığını ifade ederek bütün din gönüllülerine teşekkür ederek  Tokat Müftülüğünün gençlik konusundaki güzel çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.