06.10.2020

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle İlçe Merkezinde Kızılay Tarafından Kan Bağışı Alındı.

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftasında Kızılay tarafından ilçe merkezimizde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kan Bağışı Kampanyasına vatandaşlarımızın yanısıra, İlçe Kaymakamımız da katıldı.

Kaymakamımız Sayın Mehmet Furkan TAŞKIRAN, koronavirüs salgını nedeniyle kan stokları azalan Türk Kızılayı'nın, ilçemizde kurulan kan bağışı aracını ziyaret etti. Kan bağışının önemine değinen Kaymakamımız Sayın Mehmet Furkan TAŞKIRAN, "Kan bağışında bulunmak bir hayatı kurtarmakla eş değerdir. Aynı zamanda kendi sağlığımız içinde kan bağışında bulunmak gerekiyor. Vatandaşlarımızın bu tür kampanyalara duyarlı olmasını ve destek vermesini diliyorum." dedi.

Yetmiş (70) ünite kan bağışı alınan ilçemizde, din görevlilerimiz de kampanyaya destek oldular.