Turhal Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenen Aile Okulu programının “ Kur’ana Göre Aile Olmak ve Aile Kalmak” konulu 4. Dersi il müftü yardımcısı Halime Bayram tarafından müftülük konferans salonunda verildi.
Detay

İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen “Mevlidden Miraca Gençlerle Sabah Namazında Buluşma” programı 01/12/2018 cumartesi günü Şeker Camiinde icra edildi.
Detay

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanan Aile okulu projesi kapsamında 3.sü düzenlenen “Aileyi Tehdit eden Bağımlılıklar ve Korunma yolları “ konulu ders ilçe emniyet müdürü Tahsin Şahin tarafından verildi.
Detay

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanan Aile Okulu Projesi kapsamında düzenlenen ve ilçe müftüsü Mustafa Akdağ tarafından verilen “Emanet ve İmtihan Olarak Çocuklarımız” konulu 2. ders müftülük konferans salonunda verildi.
Detay

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanan 2018-2019 yılı Aile okulu projesi kapsamında düzenlenen “Peygamberimiz ve Gençlik “ konulu ilk dersi İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili hocamız tarafından müftülük konferans salonunda verildi.
Detay

Bu yıl 5.sini düzenlediğimiz 2018 yılı "Aile Okulu" programı" 13 Kasım 2018 salı günü ilk seminerini İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili tarafından müftülük konferans salonunda sunacaktır.
Detay

17-25 Kasım 2018 tarihlerinde kutlanacak olan "Mevlid-i Nebi Haftası" münasebetiyle ilçemizde yapılacak etkinlikler konusunda oluşturulmuş olan " Mevlid-i Nebi Haftası platformu" nun ilk toplantısı şelale'de kahvaltılı bir ortamda gerçekleştirildi.