01.04.2018

Sabah Namazı Buluşmasının 19. su Bu Hafta Merkez Camii'nde Gerçekleştirildi.

Her Hafta Cumartesi günleri farklı bir camide uygulanmakta olan programın ondokuzuncusu  31.03.2018 Cumartesi günü sabah namazında, İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla İlçemiz Merkez Camii'nde gerçekleştirildi. Hanımların da iştirak ettiği, özellikle de gençlerin yoğun ilgi gösterdiği program, Merkez Camii Müeezzin-Kayyımı Musa BAĞLAR'ın namaz öncesinde okuduğu Kur'anı Kerim, Merkez Camii İmam-Hatibi Mustafa ÖZDEMİR'in sabah namazını kıldırması, ardından Asrimezarlık Camii İmam-Hatibi  Ali ÖZTÜRK'ün,  tesbihatı, İlçe Müftümüz Mustafa AKDAĞ'ın sohbeti, akabinde yapmış olduğu dua ve kahvaltı ikramıyla son buldu.

Bir sonraki Sabah Namazı Buluşması 07.04.2018 Cumartesi Kalaycık Köyü Camiinde  gerçekleştirilecektir. Tüm halkımız davetlidir.

Haber Web Editör: İbrahim ÖZDEMİR/Fotoğraf: Sami MUTLU