27.11.2018

2018 MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ-3

Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında ilçe müftülüğümüz tarafından bir konferans tertip edildi.

Yoğun katılımın olduğu özellikle hanımların ve gençlerin bulunduğu program, sunuculuğunu  Kur'an Kursu öğreticisi Ali Kaptan'ın yaptığı ve ilçemiz Mehmet Akif Ersoy Camii Müezzn-Kayyımı Ahmet Sızan'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Açış konuşmasını ilçe müftüsü Mustafa Akdağ’ın yaptığı program, Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan sinevizyon gösterisiyle devam etti.

Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Kadir Özköse’nin sunduğu "Peygamberimiz ve Gençlik “ konulu konferansın ardından, şiir dalında birinci olan şiirin seslendirilmesi, şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi. Programdan sonra protokol ve dereceye giren öğrencilere yemek ikramı yapıldı.

Haber Web Editör Fotoğraf :   Sami Mutlu