30.11.2018

AİLE OKULU PROGRAMI -2

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanan  Aile Okulu Projesi kapsamında düzenlenen  ve ilçe müftüsü Mustafa Akdağ tarafından verilen “Emanet ve İmtihan Olarak Çocuklarımız” konulu 2. ders müftülük konferans salonunda verildi.

Sunuculuğunu ilçe vaizi Ayşe Gül’ün yaptığı program, sütlüce camii imam-hatibi Veysel Öğüt’ün okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ  “Emanet ve İmtihan Olarak  Çocuklarımız” konulu derste,  anne baba olarak  çocuklarımıza karşı sorumluluklarımız  nelerdir ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumak için yapmamız gerekenler,  peygamberimizin çocuklara karşı yaklaşımı , peygamberimizin  hayatından örnekler verilerek anlatıldı .

Program, ilçe vaizi Ayşe Gül  tarafından verilen çiçek takdimi ile sona erdi.

Haber Web Editör Fotoğraf :  Sami Mutlu