04.01.2019

AİLE OKULU PROGRAMI-8

Turhal Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanan Aile Okulu programı kapsamında İlknur Toğuşlu tarafından verilen  “Acil Durumlar da İlk Yardım (Trafik Kazaları)” konulu 8.ders Müftülük Konferans Salonunda verildi.

Sunuculuğunu İlçe Vaizi Ayşe Gül 'ün yaptığı  program, Nene Hatun Kur’an Kursu Öğreticisi Huriye Üstünakın’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda, “ İlk yardım nedir? ,  İlk yardımın öncelikli amaçları nelerdir?,  112 ‘nin aranması sırasında  nelere dikkat edilmelidir?, yaralıya müdahalede öncelikli yapılması gerekenler nelerdir ve nasıl olmalıdır?”  konularında bilgi verildi, sunum yapıldı. Program ilçe vaizi Ayşegül Açık'ın çiçek takdimi ile sona erdi.

Haber Web Editör Fotoğraf :  Sami Mutlu