11.01.2019

AİLENİN KORUNMASI VE KADINA YÖNELİK ŞİDDETİN ÖNLENMESİ KONULU PROGRAM MÜFTÜLÜK KONFERANS SALONUNDA YAPILDI.

Turhal Müftülüğü tarafından hazırlanan “Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin önlenmesi” konulu Program 10.01.2019  Perşembe günü İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ'ın katılımı ile müftülük konferans salonunda yapıldı.

Program  8.00 – 17.00 arası,  sabah zile uzman vaizi Ahmet Doğru tarafından İmam –Hatip’lere ve öğleden sonra  il vaizi Hatice Keskin tarafından  Kur’an Kursu öğreticilerine olmak üzere 2 oturum şeklinde düzenlendi . “Ailenin korunması ve kadına yönelik şiddetin önlenmesinde Diyanet İşleri Başkanlığının rolü ve icraatları, görüş ve yaklaşımları, şiddetin kadın, çocuk ve toplum üzerindeki etkileri ve önlenmesi için yapılması gerekenler nelerdir, şiddete dair yanlış inanışlar, şiddetin önlenmesinde İslami temeller” nelerdir örnekler verilerek anlatıldı,sunum yapıldı.

Program konuşmacılara çiçek takdimi ile sona erdi.

Haber Web Editör Fotoğraf :  Sami Mutlu