19.07.2019

HAFIZLIK SINIFINDAN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik  Günü” etkinlikleri  çerçevesinde İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ, Neziha –Kazım ATICI ortaokulu Müdürü Bekir Şahin, Kurs Öğreticileri ve çok sayıda öğrenci ve velilerinin  katıldığı,  Neziha-Kazım  ATICI Ortaokulu hafızlık sınıfı öğrencileri tarafından şehitleri anma programı düzenlendi.

Sunuculuğunu öğrencilerden Şevval Demir ve Abdullah Anur’ un yaptığı program,  okul öğrencilerinden Alperen Kaya’nın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve okul müdürü Bekir Şahin’in Açış konuşması ile devam etti.

Programa katılan İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ yaptığı konuşmada 15 Temmuz’un anlam ve önemi, vatan sevgisi,  15 Temmuz’ da yaşananlar anlatıldı ve 15 Temmuz’u unutmamaları konusunda tavsiyelerde bulundu. 15 Temmuz konulu şiir, naat ve ezgilerle devam eden program öğrencilerden Alperen Kaya’nın yaptığı dua ile sona erdi.

Haber Web Fotoğraf: Sami Mutlu