28.10.2019

TURHAL'DA AİLE OKULU SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

Turhal Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından  hazırlanan Aile Okulu Programı kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris Bozkurt tarafından  verilen “Ailemde Hak ve Sorumluluklar” konulu ders Müftülük Konferans Salonunda yoğun katılımla gerçekleşti.

Sunuculuğunu İlçe Vaizi Ayşe Gül’ün yaptığı Program, Merkez Camii Müezzin Kayyımı İlhan Yücel’in okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ’ın açılış konuşmasıyla devam etti.

Programda Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris Bozkurt tarafından “Aile nedir”, “Ailede Sorumluluk”, “Allah’a karşı sorumluluklarımız”, “Aile Problemlerinin Nedenleri”, “ Ahlaki Yozlaşma”, ”Ahlaki Yozlaşmaya Karşı Alınacak Tedbirler Nelerdir” konularında  dersler verildi.

Program çiçek ve hediye takdimi ile sona erdi.

Haber Web Fotoğraf : Sami Mutlu