20.02.2020

AİLE OKULU SEMİNERLERİ

Turhal Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından  hazırlanan Aile Okulu Programı kapsamında İl Müftü yardımcısı Halime Bayram tarafından  verilen “Ailem de sevgi Dili ve Merhamet Bilinci” konulu ders İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ’ın katılımı ile Müftülük konferans salonunda  verildi.

Sunuculuğunu   Vaiz Ayşegül Açık’ın yaptığı program, Süleymaniye Kız Kur’an Kursu öğreticisi Seher Savaş okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda İl Müftü Yardımcısı Halime Bayram, “Aile içi iletişim nedir”, “Aile içi iletişimde yaşanan sorunlar”, “Aile olmada  bulunması gereken   sevgi dili, değer dili, teşekkür dili, özür dili, dua dili, sukut dili “ konularında peygamberimizin hayatından örnekler vererek  anlattı.

Program çiçek takdimi ile sona erdi.

HaberWeb Fotoğraf  : Sami Mutlu