27.02.2020

AİLE OKULU SEMİNERLERİ

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından  hazırlanan Aile Okulu Programı kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris Bozkurt tarafından  verilen “Ailemde Hak ve Sorumluluklar” konulu ders İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ’ın katılımı ile Prof.Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde yoğun katılımla gerçekleşti.

Sunuculuğunu görevlimiz Talip Atmaca’nın yaptığı Program, Sütlüce Köyü Camii İmam Hatibi Veysel Öğüt’ün okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris Bozkurt tarafından “Aile nedir”, “Ailede Sorumluluk”, “Allah’a karşı sorumluluklarımız”, “Aile hayatını tehdit eden nedenler”, “ Boşanma nedenleri”, ”” konularında  dersler verildi.

Program çiçek ve hediye takdimi ile sona erdi.

HaberWeb Fotoğraf  :Sami Mutlu