06.07.2020

TURHAL MÜFTÜLÜĞÜ 2020 YILI VEKÂLETEN KURBAN BAĞIŞ KAMPANYASINI BAŞLATTI

İlçe Müftülüğü ve T.D.V. Turhal Şubesi  tarafından Merkez camii önüne vekaleten kurban bağış çadırı kurularak, 2020 Yılı Vekaleten Kurban Bağış Kampanyası başlatılmıştır. Ayrıca stand, el broşürü, raket,  bilbordlar ve görevlilerimiz aracılığı ile tanıtımlar yapılmaktadır

İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ yaptığı açıklamada Kurbanlarını ihtiyaç sahiplerine Türkiye Diyanet Vakfı aracılığı ile ulaştırmak isteyen vatandaşlarımızın Müftülüğümüze gelerek Türkiye Diyanet Vakfı Turhal Şubesine, Merkez Camii önünde kurulan vekaleten kurban bağış çadırındaki görevliler ve İlçemiz merkezinde bulunan cami görevlilerimiz aracılığı ile bağışta bulunabileceklerini ayrıca www.tdv.org ve bagıs.tdv.org online bağış yapabileceklerini  söyledi.

Vekaleten Kurban Bağış Kampayası çalışmalarımız devam ermektedir.

Haber Web : Sami Mutlu