30.05.2024

KURBAN BAĞIŞ STANDIMIZ AÇILDI.

Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) ortaklaşa yürüttüğü “2024 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu'na ilçe Müftülüğümüz olarak destek oluyoruz.

Vatandaşlarımızın kurban vekaletlerini kolaylıkla verebilmeleri amacıyla Ulu Camii Bahçesinde açılan "Kurban Bağış Standı" bugünden itibaren Bayramın birinci günü de dahil olmak üzere saat 09.00-17.00 arası her gün açık olacaktır.

2024 ylı “TDV vekaletle kurban bedeli, yurt içinde 11.750 TL, yurt dışı ise 4.750 TL” dir. Vatandaşlarımız il ve ilçe müftülükleri, TDV şubeleri, din görevlileri, tüm PTT şubeleri ve bankalar aracılığıyla TDV kurban programına katılabilecekleri gibi www.tdv.org ve bagis.tdv.org adreslerinden bağış yapabileceklerdir.