11.12.2019

İLÇEMİZDE AİLE OKULU SEMİNERLERİ

Zile Müftülüğü “Aile ve Dini Rehberlik Bürosu” tarafından düzenlenen Aile Okulu projesine katılan kursiyerlere belgeleri törenle verildi.

09 Ekim – 11 Aralık 2019 tarihleri arasında düzenlenen Aile Okulu Programına Tokat GOP Üniversitesi Öğretim görevlileri, Psikologlar, Mühendis, Diyetisyen, Tokat İl, İlçe Müftüleri ve Vaizleri tarafından toplam 10 seminer gerçekleştirildi.

Zile Şehit Emre AS İmam Hatip Orta Okulu salonunda gerçekleşen program İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. İlçe Müftümüz İdris ÖZARSLAN açılış konuşmaların ardından “Ailemde Hak ve Sorumluluklar” konulu bu yılın son semineri Tokat İl Müftümüz Ömer Faruk BİLGİLİ hocamız tarafından verildi.

Programa Kaymakamımız Mehmet Ali AKYÜZ, İlçe Emniyet Müdürü Erden UZUN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nail SEÇKİN, Müftümüz İdris ÖZARSLAN,Okul Müdürleri, Kursiyerler ve yakınları katıldı. “Aile ve Dini Rehberlik Bürosu” tarafından düzenlenen “Aile Okulu” projesine katılan kursiyerlere katılım belgelerinin verilmesiyle program sona erdi.