18.12.2019

ZİLELİ HAYIRSEVERLERE PLAKET TAKDİM EDİLDİ.

İlçemize 4-6 yaş Kur’an Kursu yaptıran hayırseverlere teşekkür plaketleri verildi.

İlçemiz Yunus Emre Camii bahçesine Zileli Hayırseverler Ahmet TOPÇU, Ömer ŞENGÖR ve Nimet AKBIYIK OSMA’ nin büyük katkıları ile Yunus Emre Camii yardımlaşma ve yaşatma derneği tarafından yaptırılan 4-6 yaş Hz. Ali Kur’an Kursumuz 2019-2020 eğitim öğretim yılı başında faaliyete geçti.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Zile Müftümüz İdris ÖZARSLAN “Hayri hizmetlere her zaman büyük katkıları ve yardımları olan Sayın Ahmet TOPÇU, Sayın Ömer ŞENGÖR ve Sayın Nimet AKBIYIK OSMA’ ya teşekkür ediyorum. Allah (cc) razı olsun. Kazançlarınızı bereketli kılsın, bol kazançlar versin. Bu vesile ilçemizdeki tüm hayırseverlere de teşekkür ediyorum” dedi.