17.01.2020

ZİLE’DEN İDLİB’E 25 TON PATATES

Yeryüzünün mazlum coğrafyalarında yaşlı gözlerle Türkiye'den uzanacak yardım elini bekleyenlere umut, kardeşlik, iyilik ve necip Türk milletinin merhamet yüklü yardımlarını ulaştırmak için yollara düşen Türkiye Diyanet Vakfı, soğuk kış günlerinde sofralara sıcak aş koyuyor. "Yeryüzünde İyilik Hâkim Oluncaya Dek" bilinciyle merhamet yüklü yardımları, mazlumların sofrasına ulaştıran Türkiye Diyanet Vakfı, başlattığı iyilik seferberliğini yeni kampanyalarla daha da genişletiyor. Türk milletini bir kez daha iyilik hareketine destek olmaya çağıran Türkiye Diyanet Vakfı, "Yolun İyilik Olsun" başlığıyla yeni bir kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında Türkiye Diyanet Vakfı Zile Şubemiz tarafından ilçemizde başlatılan yardım seferberliğine vatandaşlarımız büyük destek verdi. İlçemizde toplanan maddi yardımlar ile 25 ton patates alınarak 1 tır yardım ilçe müftülüğümüz önünden Kaymakamımız Mehmet Ali Akyüz, Emniyet Müdürümüz Erden UZUN, Müftümüz İdris ÖZARSLAN ve vatandaşlarımızın katılımı ile idlib’e dualarla yollandı.