20.02.2021

ÜÇ AYLARIN MANEVİ İKLİMİNDE BAYANLARA HATİM PROGRAMI

Zile Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu(ADRB)tarafından bayanlara yönelik mukabele, Hatim, sohbet ve dua programı yapılıyor. Mübarek üç ayların manevi atmosferinden daha fazla istifade edebilmek için her gün 1 Cüz, 3 ayda 3 hatim programı Ramazan Bayramına kadar ADRB Vaizemiz ve Kur'an kursu hocalarımız tarafından her gün saat 11:00 de online olarak mukabele okunuyor.
    Yoğun katılımın olduğu programlarda ayrıca her cuma günü hatim sohbet ve dua yapılarak ilahiler söyleniyor. Programla ilgili düşüncelerini ifade eden ilçe Müftümüz İdris Özarslan " Rasûlullah (S.A.V): “ Kur’an okuyunuz, çünkü Kur’an kıyamet gününde kendisini okuyanlara şefaatçi olarak gelecektir” buyurmuştur. Ne mutlu bu hadisi şerife mazhar olanlara. Hatim programını başlatan Vaize hanım, Kur'an kursu öğreticileri ve programa katılan hanımefendileri tebrik ediyorum."dedi.