29.11.2023

4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Filistinli kardeşleri için bağışladı.

Zile İlçe Müftülüğümüze bağlı Hz Ali 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, biriktirdikleri harçlıkları Filistinli kardeşleri için bağışladı.

Kendileri küçük yürekli kocaman olan minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları Kur’an kursu öğreticileri rehberliğinde TDV Zile Şubesine teslim etti.

Filistin için başlatılan yardım seferberliğine katılan miniklere teşekkür eden İlçe Müftümüz ve TDV Şube Başkanı Yasir ATAŞ, "Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur’an kursunda eğitim gören minik öğrencilerimizin haçlıklarını Filistin’e gönderilmek üzere bize teslim etmeleri bizleri çok duygulandırdı. Göstermiş oldukları bu hassasiyetten dolayı güzel yavrularımızı, ailelerini ve öğreticilerini tebrik ediyorum." dedi.

#zile #tokat #yasiratas #tokatzile #diyanetişleribaşkanlığı #Diyanet #zilemuftulugu