07.10.2020

İL MÜFTÜMÜZ ABDULLAH PAMUKLU ,RADYO PROGRAMINA KONUK OLDU

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde il Müftüsü Abdullah PAMUKLU ,Tokat’ta yayın yapan Radyo Sinerji kanalının canlı yayın konuğu oldu.

Moderatör Muhsin ŞENOCAK ‘ın hazırlayıp sunduğu programda İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU ,sözlerinin başında Cami hizmetlerinde görev almış ve bugün aramızda olamayıp ahirete irtihal eden bütün Din Görevlilerini rahmetle yadetti.Konuşmasının devamında “Camilerin huzur ve sükunun adresi, hayatın merkezi olduğunu,camilerimizden vatandaşlarımızın  azami derecede istifade edebilmesini temin etmek için Din Görevlileri ile birlikte yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini bu bağlamda halkımızı cami dersleri ile buluşturmaya büyük önem verdiklerini  dile getirdi.
    Camiler ve Din Görevlileri Haftasının ülkemiz için hayırlara vesile olması temennisini dile getiren İl Müftüsü PAMUKLU ‘ya canlı yayın konuğu olarak programlarına katıldığı için Moderatör Muhsin ŞENOCAK ,teşekkür etti.